STEDENREIZEN

Europa alleen al heeft 32 grote steden die je gezien moet hebben. En dan gaat het alleen over de grote steden. Een stedentrip is leuk even kort weg en je onder laten dompelen in een andere stad dat kan binnen de lands grenzen zijn maar daarbuiten is ook heel wat te beleven. Meestal hoef je daar niet veel vrij voor te nemen het kan zo binnen 3 dagen heb al een goede indruk van een stad.

ELKE LEEFTIJD

Een stedentrip is leuk voor  elke leeftijd, ook voor gezinnen is het prima. Want ja in de steden wonen ook mensen met kinderen en die vermaken zicht vast ook prima er is in een stad genoeg te doen, te zien en te beleven voor iedereen.  Er zijn steden zoals Londen waar veel musea gratis zijn. Waar je voor een euro een biertje kan krijgen ( Praag). Waar het goed shoppen is (Milaan). Waar de dichtheid van Michelin sterren restaurants het hoogst is ( San Sebastian).

WAT TE DOEN. 

Dè excursie die je kan maken om een stad te verkennen zijn eindeloos. Wat natuurlijk typisch Nederlands is om per fiets, een stad te ontdekken. Dat kan zo een andere beleving zijn en je ziet zoveel meer. Of met een lokale gids de stad verkennen per voet of met een typisch vervoer middel van het land. 

Wat zeker handig is, entree kaartjes voor bekende bezienswaardigheden al vooraf kopen. Je hoeft niet meer in de rij je weet waar je aan toe bent en kan meteen genieten van de locatie.BEKIJK DE VERSCHILLENDE TICKETS EN TOURS IN STEDEN