RONDREIZEN

De wereld wordt steeds kleiner door de technologie we zien meer en willen daardoor ook meer zien van wat de wereld ons te bieden heeft. En omdat het gross van de mensen maar een bepaald aantal dagen vakantie heeft is de keus voor een rondreis snel gemaakt. Zo kan je veel zien in een korte tijd. Je kan het houden bij een land maar er zijn ook mogelijkheden om meerdere landen aan te doen in een reis.

Het beeld van rondreizen is ook veranderd je kan rondreizen individueel maar wel al voor geprogrammeerd of in een groep of op de bonnefooi. Met de auto, camper of bus zelfs met het vliegtuig in een land of meerdere landen. 

WELKE SOORT RONDREIS IS VOOR WIE GESCHIKT?

Er zijn tegenwoordig veel typen rondreizen. Zoals ik al hierboven noemde van groepsrondreizen tot individuele rondreizen met of zonder kinderen daar zijn ook gespecialiseerde reisorganisatie’s van.  Een rondreis is eigenlijk voor iedereen geschikt die een beetje avontuurlijk is ingesteld en graag wat mee wil maken van een andere cultuur en natuur.

Voor gezinnen is het avontuur ook haalbaar je hoeft niet gelijk te stoppen met rondreizen als er kinderen zijn. Er zijn zeker ook landen die heel geschikt zijn voor gezinnen. Zo is heel Azië eigenlijk bijna wel geschikt voor een rondreis met kinderen en of je dat nu op individuele basis doet of met een groep als je het toch een beetje spannend vind om alleen te ondernemen.EEN PASSENDE GROEPSREIS

CAMPER EN AUTO RONDREIZEN

Ook de camper rondreizen door Canada en Amerika worden steeds populairder of met de auto en dan heet het meestal flydrive. En dat kan niet alleen in Verre oorden in Spanje of Portugal is het ook heel hip om een rondreis te maken en ook heel eenvoudig. En je kan kiezen met de auto of met de Camper. Huur je de Camper of auto al in Nederland of pas op bestemming. Dat ligt ook weer geheel aan het budget en wat je wilt.

De campers in Amerika die hebben in het voorseizoen van April tot Juni meestal hele leuke deals. Weg breng deals zoal dat heet. Wat houd dat in; De nieuwe Campers die in de fabriek in Chicago meestal worden gemaakt die moeten worden gebracht naar de start plaatsen van waaruit de meeste rondreizen in Noord Amerika beginnen. Bijvoorbeeld  naar Los Angeles, San Francisco, New York en soms zelfs naar Orlando. En dat dan maar voor een fractie van de normale huurprijs in een gloed nieuwe camper.CAMPER BOEKEN