HUWELIJKSREIZEN

WEL OF GEEN HUWELIJKSREIS?

Dit deel van het regelen van de bruiloft is meestal een ondergeschoven kindje in het budget. Want ja de dag zelf is natuurlijk het belangrijkste en gaat meestal ook het meeste geld aan op. Maar wie goed plant en budgetteert kan ook zeker nog een een week of twee op reis. En waarom ook niet je kan even bijkomen van de dag en de spanning en planning van vooraf. Even echt samen zijn. 

Wat leuk is om in plaats van cadeau’s mensen te vragen om een deel van de reis te geven of excursie’s of iets anders leuks voor op reis zodat je daar aan terug kan denken als je die beleving gaat doen.

Maar belangrijk is dat je er budget voor hebt en dat het een ontspannen vakantie wordt samen. Het is niet meer zoals vroeger dat het ook echt je eerste vakantie samen is, maar wel die als echtgenotes. 

WELKE BESTEMMING?

De bestemming is denk ik ook net zo belangrijk van een huwelijksreis. Er zijn bestemmingen die erg in trek zijn en romantisch voor een huwelijksreis: Mauritius, Bali een Zeil Cruise Seychellen, Malediven en nog veel meer tot de verbeelding sprekende bestemmingen.

Wat leuk is aan sommige bestemmingen die zich ook echt als honeymoon bestemming profileren. Deze hebben soms zulke leuke deal en aanbiedingen zoals 50% korting voor de bruid of gratis upgrade naar een andere kamer. In het vliegtuig kan je ook al verwend worden. Dat maakt de reis nog veel leuker en speciaal.