DISCLAIMER

De informatie op de website www.viazoe.nl en in door Viazoe gestuurde e-mails wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kan een fout voorkomen. De informatie op deze website en in de e-mails is grotendeels afhankelijk van de websites van derde partijen en aan snelle veranderingen onderhevig. Viazoe aanvaardt op geen enkele manier aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van de informatie op de website, in gestuurde e-mails of de informatie van derde partijen. Viazoe is niet verantwoordelijk voor de informatie op de websites waar naar wordt verwezen.

Viazoe verwijst door naar websites van derden en fungeert in sommige gevallen als tussenpersoon of bemiddelende partij. Dit wordt dan duidelijk aangegeven. Viazoe aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor gemaakte boekingen bij derde partijen, bijvoorbeeld in het geval van foutieve boekingsgegevens, wijzigingen,  annuleringen of faillisementen.

Deze disclaimer is van toepassing op de website www.viazoe.nl en op door Viazoe e-mails. Door deze website en informatie in de door Viazoe gestuurde e-mails te gebruiken stem je automatisch in met deze disclaimer.

Copyright
Gebruik van de informatie, content en beelden op deze website maken inbreuk op de intellectuele rechten. Het logo is eigendom van Viazoe en het gebruik hiervan is uitdrukkelijk verboden.

Hoewel er grote zorg besteed is aan de opmaak en inhoud van deze website, kan het onverhoopt voorkomen dat je onjuistheden op de site aantreft. Wij aanvaarden hiervoor geen aansprakelijkheid. Bovendien kunnen aan alle aanbiedingen extra en beperkende voorwaarden worden gesteld door de uitvoerende touroperator en/of luchtvaartmaatschappij.