ZILVER

Wat je zoekt is een beetje hulp want zelf boeken dat kan je wel. Maar wat advies of tips waar dan te boeken dat vind je wel handig.

Dat kan ik je geven. Hier vind je links van vooral bedrijven die voordelige trips hebben. Welke ik zeker aanbeveel om te gebruiken om je reis tot een succes te maken.

En da moet je denken aan de bekende reisorganisaties zoals TUI, OAD, CORENDON NECKERMANN, DE JONG INTRA, ZEETOURS, en ga zo maar door. 

Je zult denken maar hoe is dit een dienst en hoe verdien jij hier aan. Dat gaat doormiddel van affiliate links. Als jij op een van de bovenstaande links klikt en een boeking maakt dan ontvang ik daar een precentage van. Dus een win win sistuatie voor ons beide. Jij helemaal zelf aan de slag gegaan en gezocht en ik je geholpen en toch nog wat verdient.

Wil je toch wat meer hulp en denk je ik wait het helemaal niet zelf doen. Je laat het geheel aan mij over dan kan je kiezen voor GOUD.

Daarmee help ik je zoeken naar een op maat gemaakte boeking. En of deze nu individueel in groepsverband of een zakenreis moet zijn dat is geen probleem.

Neem ook eens een kijkje bij de Thema’s daar kan je lezen wat voor soort reizen er allemaal zijn.