DIENSTEN

WAT KAN IK VOOR JE DOEN?

Ik kan alle reis gerelateerde verzoeken voor je honoreren. Wil je een zeiltocht maken in de Caribean met een prive jet kan dat. Of wil je de trein reis door de Rockey Mountains. Of een Safari in Tanzania waarbij je je kinderen ook mee kan nemen. Niets is ongewoon en gek. Ik regel het allemaal voor je.

Hoe werkt het: Jij bent op zoek naar een vakantie je hebt er zin in maar door alle informatie op het internet weet je gewoon niet meer waar je moet zoeken.

Nee je wilt het gewoon overlaten aan een expert je budget doorgeven en alle andere wensen. Zodat ik die perfecte vakantie, maatwerk reis voor je kan vinden.

Ik stuur je 3 offertes waar uit je kan kiezen. Die vallen meestal binnen je budget soms ook net iets meer, maar dat kan je zien doordat er een geweldige extra’s bij zitten.

Ik ontzorg je dus voor je gehele reis. Voor, tijdens en na je reis kan je mij bereiken via what’s app, mail en telefonisch.

Ik zorg ervoor dat je de juiste visa hebt eventuele intentingen kunnen ook worden geregeld op afspraak thuis. Ik kan voor je inchecken en de stoelen reserveren. Je parkeerplaats reserveren of een taxi naar het vliegveld. Gewoon alles dus zodat jij alleen maar hoeft te zorgen dat je op het vliegveld (Cruise terminal, Station) bent met je koffer ( of zelfs die kan je al vooruit sturen) en kunt gaan.

Wil je mijn advies neem dan contact met mij op en we gaan samen kijken wat jouw wensen zijn.

 

gouden ananas service viazoe