disney magic cruise viazoe-2

Cruise vakantie met de hele famillie

GEZELLIG SAMEN MET OPA EN OMA.

Een weekje weg met je ouders, de kids vinden het fantastisch. Handig is het ook je hebt altijd een oppas. Een vakantie voor meerdere generaties, steeds vaker zien je het gebeuren, Opa en Oma nodigen de complete familie uit om samen op reis te gaan. Daar waar vroeger de vakantie toch echt een gezins vakantie was kijkt er tegenwoordig niemand meer raar op als je met de hele familie vakantie viert.

Hebben jou (schoon)ouders nog iets langer gespaard dan kan het zo maar zijn dat de hele familie, uit mag komen rusten op een cruiseschip. De gezins vakantie was al veranderd in een familie vakantie en om het nog leuker te maken is er nu ook een een cruise vakantie iets wat voor idereen is. Actief, stedentrip een pracht show lekker eten voor een onuitwisbare indruk achter te laten.

Daar waar vroeger de vakantie toch echt een gezins vakantie was kijkt er tegenwoordig niemand meer raar op als je met de hele familie vakantie viert.

Het is geboekt jullie hebben balkonhutten naast elkaar en het is genieten. Best een leuke afwisseling, de ene dag breng je door op het schip, dan andere dag sta je midden in een wereldstad en geniet je er op het terras van onder andere een lekkere cocktail. De een vindt het prima, de ander vindt het helemaal niets met je (schoon)ouders op reis.

Stel dat jij nou diegene bent die het allemaal wel prima vindt, én zo’n schip en je (schoon)ouders, dan ben ik er van overtuigd dat jij je fantastisch gaat vermaken! Een cruiseschip is tegenwoordig een soort pretpark/vakantiepark. Je gaat er naar het theater, de film, het zwembad, de speeltuin, het koffietentje, je kunt er winkelen, fitnessen en eten in een van de vaak zes of zeven restaurants. Vaak lig je ‘s nachts op zee en overdag meer je aan in steden zoals Barcelona, Palma, Alicante, Napoli en Nice. Je hoeft je geen moment te vervelen. Nu heb je dus wel geluk dat je op het schip zoveel restaurants hebt dat je ook zeker gebruik moet maken van de gym wil je na een week niet 10 kilo aan gekomen zijn.

cruise viazoe

Je hoeft je geen moment te vervelen.

Al met al komt het er op neer dat een cruise met je hele familie vaak nog wel beter is dan met zijn allen neer te strijken in een all-inclusive resort. Er zijn zoveel activiteiten om handen op het schip en tijdens de dagtrips dat als je jou ouders, broers, schoonzussen, neefjes en nichtjes heel even moe bent het best wel kunt maken om heel even een paar uurtjes voor je eigen gezin te nemen en een dagje zelf op pad te gaan. De enige tip die ik je hierbij geef is dat je dit het beste wel tijdig aan kan geven, en daar afspraken over maken.

Dat is toch weer eens wat anders dan een groot feest met allemaal oud tantes. Die je maar 1x in de 10 jaar ziet.

Ben jij al warmgelopen voor een family cruise holiday

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *