kofferset viazoe

Bagage regels hoe zit het ook alweer.

Ja het is al een aantal jaar zo dat niet meer standaard op je korte vlucht zelf op sommige lange vluchten je bagage niet meer inclusief is bij je ticket.

De ene maatschappij heeft het wel de andere weer niet. Of zelf de afmetingen van je  handbagage kunnen verschillen heel frustrend zo. En helemaal als je denk wow ik heb een top ticket mooie prijs. Maar dan klik je verder en zie je dat je nog € 50,- enkele reis bagage bij moet boeken als je wat langer dan 5 dagen weg gaat.

Je ziet het ook bij de verschillende digital nomads reisbloggers. Allemaal geven ze travel hacks over hoe je het beste kan inpakken en hoe je het beste alleen met handbagage kan reizen ook voor 3 maanden. Hoe dan vraag je je af. Je kan natuurlijk een aangepaste tas of koffer kopen zodat je zeker weet dat het goed is en je er geen problemen mee krijgt bij het inchecken van je vlucht.

Ik heb via de branche organisatie de ANVR een lijst gevonden die zij hebben samengesteld. Waar je per airline precies kan vinden wat de bagage voorwaarden zijn. Wel zo handig toch?!

Handbaggae in de bakken viazoe

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *