fietsen rome viazoe

Als echte Hollander fietsen in het buitenland

Je zal denken ja hoor natuurlijk wij Nederlands doen niet anders dan fietsen thuis waarom zou ik dan ook op reis gaan fietsen. Ik zal het je vertellen en kijk ook zeker naar mijn video’s van mijn fiest ervaringen op reis.

Juist omdat wij het zo gewend zijn is fietsen voor ons gewoon ook in een stad waar het niet zo gewoon is als Rome bijv of Florence. Je ziet zoveel meer van een bestemming omgeveing en helemaal als je met kinderen bent die vinden fietsen leuker dan dat ze moeten lopen ( lees slenteren) dan hoor al heel snel ik ben moe, wil je me optillen van dat soort kreten.

fietsen in Florence

Je  kan makkelijk zelf een fiets huren maar een tour is toch fijner en doel gerichter en als die dan ook in het Nederlands kan helemaal leuk ook voor de kinderen, steken ze er nog wat van op ook. Er zijn verschillende bedrijven die dit voornamelijk in grote steden aanbieden. 

Ook zijn er specialisten die gehele vakanties op de fiets aanbieden. Dus bij een rondreis op de fiets in Oostenrijk of Duitsland. Of zelf het verre Oosten. We zijn een fiets land of niet.

Heb jij al eens een fiets tour gemaakt in het buitenland?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *